• Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone
  • Oslo: +47 920 93 321
  • Ålesund: +47 970 15 993
  • post@ummf.no

Om oss

Firmaet har siden oppstarten i 1998 vokst opp til å bli en mellomstor malermesterbedrift. Vi er en god og solid leverandør av malertjenester og utfører prosjekter for forbrukere og bedrifter. Vi har avdelinger i Oslo og Ålesund.
Kvalitet
I og på en bygning er malerjobben ofte det mest synlige. Derfor sørger vi for at arbeidet vi legger i utførelsen skal gi et resultat av ypperste kvalitet og har en finnish etter fingerspissene.

Vi tilpasser vårt kvalitetssystem til hvert enkelt prosjekt, slik at vi fra første detalj til ferdig malte overflater og overlevert produkt sikrer at kundens spesifikasjoner og forventninger blir ivaretatt.

Internkontroll
Vi har et godt etablert IK-system som legger føringer for et systematisk og godt arbeid med helse, miljø og sikkerhet. Som en aktør i byggeprosjekter og som leverandør av malertjenester må vi ta mennesket og miljøet på alvor, og sørge for at vi forlater arbeidsplassen slik vi kom ditt og at helsa ikke er påvirket av kjemikaliene vi bruker i det daglige.

OVER 15 ÅR

I over 15 år har vi vært en del av malermiljøet i Oslo og levert malertjenester til forbrukere og bedrifter. Vi har erfaring i faget helt tilbake til 70-tallet.

Tor E. Johansen

Daglig leder

Christian Andreassen

Prosjektleder / malermester, Oslo

Knut-Tore J. Moltu

Prosjektleder, Ålesund